Om bloggen

Mange_Nettan_Piraya

Jag och min familj är en båtfamilj som lever ett aktivt båt- och skärgårdsliv. I denna blogg har ni fått följa vårt båtliv i Höga Kustens skärgård. Vi bloggar inte längre men i bloggen finns många tips för er som vill besöka vår skärgård. Skriv in en plats i skärgården som ni funderar på, t ex Trysunda, så får ni upp inlägg om Trysunda. Eller så bläddrar ni er igenom månad för månad under de två år vi bloggat så hittar ni en rad olika ställen som vi besökt från Härnösand i söder till Skeppsmalen och Bergöfjärden i norr.

Vi har haft två fantastiska bloggsomrar i Höga Kusten. vi har gjort både nya och gamla strandhugg och dessutom har vi träffat flera nya vänner som vi ser fram emot att hålla kontakten med. Vi hoppas att också du som läst bloggen har fått tips om platser du vill besöka och förhoppningen är också att vi kunnat bidra till att några fler fått upp ögonen för båt- och semesterliv i Höga Kusten.

/ Anette Eikelboom Sällström

Copyright ©

Äganderätten till samtliga texter, bilder och filmer på bloggen tillhör textförfattaren tillika fotografen i enlighet med upphovsrättslagen. Kontakta mig om du vill använda något av mina verk.

anette_eikelboom@hotmail.com

Skargard alla

15 thoughts on “Om bloggen

 1. Hej och tack för senast , jättetrevligt. Jättefina bilder du lagt ut här, det blir spännande att följa denna blogg. Vi kom hem tryggt och säkert , båten funkade jättebra/ Mvh Anna Karin Anders o Rasmus

 2. Hej! Nu finns bloggen som Länk på Bäckfjärdens Båtklubb,hemsida !
  Bra blogg ,mycket bra bilder o text , Höga Kusten är ju fantastisk !!!!!!
  mvh JohnEric

 3. Tack för svar!! Ser fram emot vackra sommar bilder på er fina kust. Med vänlig hälsning, Stefan nilsson kungälv

 4. Hej, kom att följa din blogg när jag gjorde research för min deckare som utspelar sig i Övik. Härliga bilder. Jag undrar vad din ”Följ”-funktion i WordPress heter? Jag har en som jag inte är så nöjd med på min sida.
  Tack och trevlig midsommar!
  Susan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s